Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Fizetési lehetőségek:

 
- átutalással való fizetés esetén a Vásárló a vásárlás után kap egy visszaigazoló emailt. Az email tartalmazza a rendelések részleteit és az üzemeltető számlaszámát. Az átutalás közvetlenül erre a számra történik. Átutalás esetén a Vásárló bankja szabja meg az átutalás díját. 
 
-utánvéttel: ez esetben a futárcég kiszállítja  a csomagot és megtörténik a fizetés. Ha a Vásárló nem tartózkodik otthon a kiszállítás idejében a futárcég még egyszer megkísérli a kiszállítást. Ha a vásárló ekkor sem tartózkodik otthon, a csomag visszaküldésre kerül.
 
Az árak tartalmazzák a 27%-os Áfát. Az árak mindig az aktuális vásárlásra vonatkoznak, a későbbiekben változhatnak. Az árak a csomag átvételéig garantáltan változatlanok maradnak. Az Üzemeltető és a Vásárló közti szerződés a rendelés leadásakor jön létre, miután a Vásárló megkapja a visszaigazoló emailt, melyben az Üzemeltető jelzi, hogy a rendelést felvették és a tranzakció megkezdődött.Ezek után minden ár és feltétel fix és az Üzemeltetőre ugyanúgy vonatkozik, mint a Vásárlóra.

Keresés